De modern oosterse tafellamp Petrolio zwart

De modern oosterse Petrolio van Freelight is verkrijgbaar in de kleur zwart met een mooie gelaserde goudkleurige lampenkap. De tafellamp Petrolio heeft een gelaserde structuur met een metalen goudkleurige lampenkap. De combinatie van materiaal en kleuren maakt dit een mooie en elegante Oosterse look met een moderne twist.

Met de gelaserde gouden metalen lampenkap doet deze tafellamp het goed in een oosters, een modern maar ook industrieel interieur. De tafellamp Petrolio 1-lichts van Freelight komt goed tot zijn recht op een dressoir, een bijzettafeltje of op een bureau.

Door de gaten in de lampenkap en de kleur goud wordt het licht van de tafellamp Petrolio op een geweldige wijze verspreid door elke ruimte! Het mooiste effect wordt gecreëerd met Goldline filament LED lichtbronnen. De tafellamp Petrolio heeft één E27 fitting met een maxima van 60 watt per fitting. De tafellamp Petrolio wordt geleverd zonder lichtbron.

Specificaties van de Oosterse zwarte tafellamp Petrolio

  • De modern oosterse tafellamp Petrolio wordt geleverd exclusief lichtbronnen.
  • De industriële tafellamp heeft een afmeting van 15 x 15 x 37cm (lxbxh).
  • De Petrolio-serie wordt geleverd in de kleur zwart met een goudkleurige lampenkap van 25cm hoog. De serie bestaat uit een tafellamp en een vloerlamp.
  • Oosters ontwerp: gemaakt van metaal.
  • Geschikt voor één E27 lichtbron max 60 Watt (excl.) per fitting. Ook geschikt voor LED.

Contact us

Find us at the office

Trailor- Verkamp street no. 63, 81415 Zagreb, Croatia

Give us a ring

Dezha Manci
+38 695 645 231
Mon - Fri, 8:00-22:00

Reach out